Si të anashkaloni zbulimin e AI

A jeni shkrimtar i përmbajtjes? Po? Ju duhet të keni kaluar nëpër mjetet dhe softuerin e Zbulimit të AI. Dhe ju dëshironi të anashkaloni Zbulimin e AI sepse është vërtet e mbytur! Sidomos kur keni punuar kaq shumë për të shkruar materialin tuaj dhe keni ardhur me "UA I Zbuluar me sukses".

Por po, mos u shqetëso. Nuk është një punë e madhe. Le të diskutojmë se si mund të anashkaloni ose shmangni zbulimin e inteligjencës artificiale në përmbajtjen tuaj dhe t'ju lëkundet në shkrimin e përmbajtjes.

Ne do të përshkruajmë mënyrat me të cilat mund të qëndroni larg zbulimit të AI. Ne do të diskutojmë gjithashtu parimin bazë të funksionimit të AI. Për më tepër, do të diskutojmë se si ta bëjmë përmbajtjen tuaj të duket më humaniste!

how-to-bypass-ai-detection

Çfarë është në të vërtetë zbulimi i AI?

Zbulimi i AI i referohet përdorimit të Teknikave të Inteligjencës Artificiale dhe/ose softuerit për të zbuluar dhe vënë në dukje të gjithë materialin e krijuar nga Inteligjenca Artificiale.

AI ka bërë gjithçka të lehtë për njerëzit, por në të njëjtën kohë, është bërë problematike. Për shembull, ju keni ngecur në krijimin e përmbajtjes duke përdorur AI pasi zbulohet lehtësisht nga detektorët e AI.

Mësoni parimin e punës së Detektorëve të AI

Detektorët e AI janë softuerët e krijuar nga njerëzit dhe ata udhëzohen nga e gjithë puna e mundshme e bërë nga njerëzit dhe vetë AI. Ata lehtë mund të bëjnë dallimin midis punës humaniste dhe AI. Këtu janë disa nga aspektet që ata mund të përdorin për të dalluar dy prej tyre.

 • Përmbajtje e panatyrshme:Detektorët e AI mund të zbulojnë prekjen e panatyrshme në tekst ose imazh për të identifikuar anomalitë në përmbajtje.
  Për këtë, ju mund të merrni "një paragraf" si shembull. Një paragraf i shkruar nga njerëzit dhe AI ​​do të kishte dallime të ndryshme në stilet e të shkruarit, zgjedhjet e fjalëve dhe rrjedhën e fjalive.
 • Modeli i përmbajtjes:Ju mund të vini re një mënyrë të veçantë në përmbajtjen që gjeneron AI. Gjithmonë do të prodhojë përmbajtje të ndryshme në të njëjtin model. Megjithatë, përmbajtja e krijuar nga njeriu ndryshon nga koha në kohë. Materiali i krijuar një herë ndryshon nga materiali i krijuar përsëri.
  Përmbajtja e AI kryesisht përmban strukturë të veçantë fjalie, përdorimin dhe frekuencat e fjalëve dhe konsistencën.
 • Karakteristikat e imazhit dhe videos:Kërkoni objekte, modele të përsëritura ose elemente joreale që nuk gjenden në përmbajtjen e krijuar nga njeriu.
 • Karakteristikat e përmbajtjes tekstuale: Detektorët e AI mund të identifikojnë veçori nga teksti, si strukturat sintaksore, koherenca semantike dhe modelet gjuhësore. Tekstit të krijuar nga AI i mungon kryesisht kuptimi kontekstual dhe mund të prodhojë fjali robotike, jorealiste, të palogjikshme që nuk janë në përputhje me kontekstin.

Mënyrat për të anashkaluar zbulimin e AI

 1. Krijo vetë përmbajtjen tënde

  Krijoni përmbajtjen tuaj në vend që të kërkoni ndihmë nga inteligjenca artificiale. Sigurisht, përmbajtja e krijuar nga duart tuaja jep një pamje më humaniste.


Ai i jep origjinalitet dhe vërtetësi përmbajtjes suaj, në mënyrë që asnjë Detektor i AI të mos jetë në gjendje ta etiketojë atë si "Përmbajtje e krijuar nga AI".

Ju keni të drejtat tuaja të autorit për këtë përmbajtje dhe padyshim që çdo person në këtë botë ka mënyrën e vet për të shprehur idetë, mendimet dhe materialin e tij. Eliminon plotësisht rrezikun e zbulimit të AI.

 1. Bëni përmbajtjen tuaj të thjeshtë

  Mundohuni ta bëni përmbajtjen tuaj më të thjeshtë dhe më të qartë. Ju duhet të dini për audiencën tuaj dhe nivelin e tyre. Kështu që ju mund të krijoni përmbajtjen në përputhje me rrethanat dhe kështu të përputheni me nivelin e njohurive dhe interesat e tyre.

Mbajini fjalitë tuaja më të shkurtra dhe të drejta. Këto nuk duhet të jenë shumë të gjata që mbulojnë një gamë të gjerë informacioni në të.

Gjeneruesve të AI më së shumti u mungon ky aspekt. Ata gjenerojnë fjali më të gjata dhe komplekse që e bëjnë të vështirë për audiencën leximin dhe kuptimin.

Në mënyrë të ngjashme, paragrafët më të shkurtër tërheqin audiencën dhe e mbajnë përmbajtjen tuaj të lehtë për t'u kuptuar.

Prandaj, thjeshtësia dhe konciziteti janë mjetet kryesore për ta bërë përmbajtjen tuaj të ndryshme nga AI i gjeneruar dhe për këtë arsye, të mashtroni një detektor të AI!

 1. Zhvilloni lidhjen me Reader

Ndërtoni lidhjen tuaj me lexuesin tuaj. Lidhja e një krijuesi me lexuesin e tij/saj është diçka që e bën përmbajtjen e tij/saj interesante dhe ia vlen të shihet.

Provoni të përmendni përvojat dhe tregimet tuaja personale ose disa sugjerime për lexuesit tuaj që prodhojnë përmbajtje miqësore për lexuesin. Ai jo vetëm që do të përmirësojë përmbajtjen tuaj në krye, por gjithashtu zvogëlon mundësinë e zbulimit të AI. Kjo për shkak se gjeneratorët e AI janë softuer robotikë që nuk mund të zhvillojnë lidhje me lexuesit e tyre ashtu si njerëzit.

Vazhdoni duke shtuar emocionet dhe simpatinë që njerëzit kanë për të tjerët.

 1. Përdorni fjali aktive me zë

Duke shkruar fjalitë tuaja me një zë aktiv, ju mund të rrisni të kuptuarit e lexuesit për përmbajtjen tuaj. Gjithashtu rrit lexueshmërinë e lexuesit.

Për më tepër, AI prodhon përmbajtje që përfshin fjali pasive zanore. Pra, ndonjëherë, ky faktor mund të përdoret për të dalluar përmbajtjen e krijuar nga AI nga përmbajtja e krijuar nga njeriu.

Disa detektorë ose klasifikues të AI mund të tregojnë konstruksionet pasive të zërit si më pak të natyrshme ose potencialisht treguese të disa stileve të shkrimit (të tilla si formale ose akademike).

 1. Përdorni sinonime

Nëse keni marrë ndihmë nga Inteligjenca Artificiale, mund të ndryshoni stilin e shkrimit të përmbajtjes dhe ta parafrazoni atë. (Kërkoni për programe parafrazimi të disponueshme në internet dhe zgjidhni atë të duhurin.)

Për këtë qëllim, përdorni sinonimet e thjeshta të fjalëve origjinale, parafrazoni përmbajtjen për t'i shtuar përmbajtjes prekje njerëzore.

Redukton në mënyrë efektive mundësinë e zbulimit të AI.

 1. Përdorni gjuhën e folur

Provoni të përdorni gjuhën e folur në përmbajtjen tuaj dhe jo gjuhën zyrtare. Kjo i shton përmbajtjes një prekje humaniste.

Përzieni sa kohë dhe si i shkruani fjalitë tuaja. Përdorni fjali të shkurtra, të fuqishme dhe përziejini ato me ato më të gjata dhe më të detajuara për ta mbajtur shkrimin tuaj interesant.

Mos ngurroni të mendoni në mënyrë krijuese dhe të rrezikoni me shkrimin tuaj. Shtoni gjëra të papritura si humor ose zgjedhje të zgjuara fjalësh për të befasuar dhe interesuar lexuesit tuaj

 1. Provoni një Mjete Humanizues të AI

E fundit, por sigurisht, jo më e rëndësishmja është një Mjet Humanizues i AI. Është një mënyrë shumë efektive dhe më e shpejtë për të kthyer përmbajtjen tuaj të krijuar nga AI në përmbajtje të krijuar nga njeriu.

Shumë mjete duke përfshirëKonvertuesi falas i AI në njeriun AI e pazbulueshmeshtoni në mënyrë efikase të gjitha cilësitë e përmbajtjes së krijuar nga njeriu për ta bërë përmbajtjen tuaj të duket më shumë si e krijuar nga njeriu.


Siguron që përmbajtja juaj të përfshijë nuanca natyrore të shkrimit njerëzor.

konkluzioni

Ju mund t'i përdorni këto truke për të mashtruar detektorët e AI në një masë të madhe. Por sigurisht që teknologjia AI përmirësohet dhe bëhet më e zgjuar.


Me avancimin e teknologjisë së AI, mund të jetë bërë e mundur që detektorët më të avancuar të AI të zbulojnë edhe përmbajtje të vogla të krijuara nga AI.

 
Pra, vazhdoni të provoni metoda dhe teknika të reja për të anashkaluar detektorët e AI.

Por mos harroni se mënyra më e mirë për të anashkaluar zbulimin e AI  është të gjeneroni vetë përmbajtjen tuaj.

Mjetet

Mjet humanizues

Kompania

Na kontaktoniPrivacy PolicyTerms and conditionsRefundable PolicyBlogjet

© Copyright 2024, All Rights Reserved