Konvertuesi falas i AI në tekst njerëzor
AI e pazbulueshme

Konvertuesi ynë i tekstit të inteligjencës artificiale në njeriun përmirëson përmbajtjen tuaj që të përputhet me cilësinë e shkrimit njerëzor. Duke klikuar butonin "konverto", heq zbulimin e AI dhe siguron që teksti juaj të anashkalojë detektorët e AI me garanci 100%.

Ju lutemi futni tekstin tuaj në kutinë më poshtë dhe provoni mjetin tonë të avancuar të konvertimit të AI në njerëz, i cili ka saktësi 99%.

0/1000

4 Kostoja e kredive (2 Kostoja e kredive për përdoruesit premium )

Cila është saktësia e mjetit të konvertimit të tekstit të AI në njerëzor?

Mjeti ynë i është nënshtruar testimit rigoroz në hyrje të ndryshme dhe mund të themi me besim se saktësia e tij është mbi 90% në tekstet e bazuara në anglisht.

Si mund ta humanizoj tekstin nga ChatGPT?

Për të humanizuar përmbajtjen, mund të ndiqni hapat e mëposhtëm për ta bërë përmbajtjen tuaj më shumë si të shkruar nga njeriu sesa të shkruar me AI.

Gjeni një mjet të saktë

Së pari, ju duhet të gjeni një mjet të saktë. Ju mund ta gjeni mjetin e saktë duke vëzhguar cilësitë e mëposhtme në rezultatet e tij.

Thjeshtësia

Thjeshtësia është një masë se sa i lehtë është një tekst për t'u lexuar dhe kuptuar. Ajo bazohet në idenë se fjalët më të zakonshme në anglisht janë gjithashtu më të njohurat dhe më të thjeshtat për shumicën e lexuesve. Prandaj, përdorimi i më shumë këtyre fjalëve e bën një tekst më të kapshëm dhe më të qartë.

100 fjalët më të zakonshme në anglisht janë fjalë si "the", "be", "to", "of", "and", "a", "in", "that", etj.

Këto fjalë shpesh quhen fjalë funksioni, sepse ato shërbejnë për funksione gramatikore, të tilla si lidhja e fjalive, tregimi i kohës ose tregimi i zotërimit. Zakonisht ato nuk janë fjalët kryesore të përmbajtjes, të tilla si emrat, foljet, mbiemrat ose ndajfoljet, që mbajnë kuptimin e një teksti.

Hutim dhe gërvishtje

Hutshmëria dhe shpërhapja janë dy koncepte që përdoren për të matur kompleksitetin dhe ndryshimin e një teksti. Ato gjithashtu mund të ndihmojnë në dallimin midis shkrimit njerëzor dhe makinës. Hutimi është një masë se sa e parashikueshme është fjala tjetër në një tekst. Një tekst me hutim të ulët ka fjalë që janë të lehta për t'u hamendësuar, ndërsa një tekst me hutim të lartë ka fjalë që është e vështirë të hamendësohen. Për shembull, fjalia "Qielli është blu" ka një hutim të ulët, sepse fjala "blu" ka shumë të ngjarë të ndjekë "qielli është". Nga ana tjetër, fjalia "Qielli është i purpurt" ka një hutim të lartë, sepse fjala "vjollcë" ka shumë pak gjasa të ndjekë "qielli është". Breziteti është një masë se sa shpesh shfaqet një fjalë ose një frazë në një tekst. Një tekst me gërvishtje të ulët ka fjalë që shpërndahen në mënyrë të barabartë në të gjithë tekstin, ndërsa një tekst me gërvishtje të lartë ka fjalë që janë të grumbulluara ose të shpërndara në tekst.

Finalizimi i mjetit

Bazuar në cilësitë e mësipërme, ju mund të zgjidhni mjetin. Megjithatë, duhet të keni parasysh edhe faktorë të tjerë si rrjedhshmëria e tekstit, gjatësia e fjalive etj. Nëse ndonjë mjet mund të trajtojë këto aspekte, atëherë mund ta përdorni për të kthyer tekstin tuaj të AI në njerëzor. Ne po ndajmë mjetin e konvertuesit Top AI në njerëz që mund të bëjë të gjitha këto gjëra dhe më shumë.

Eksploroni mjetin falas të konvertimit të AI në njeri

Si e transformon kopjen tuaj konverteri i AI në tekst njerëzor?

Konvertuesi i tekstit nga AI në njeri është një mjet që mund të transformojë përmbajtjen tuaj të shkruar nga AI në një tekst më të natyrshëm dhe të ngjashëm me njeriun. Mund të përmirësojë lexueshmërinë, qartësinë dhe angazhimin e përmbajtjes suaj, duke e bërë atë më tërheqës për audiencën tuaj dhe motorët e kërkimit.

Përfitimet e përdorimit të mjetit tonë

Mund t'ju ndihmojë të shmangni plagjiaturën dhe çështjet e kopjimit të përmbajtjes, pasi mjeti do ta rishkruajë tekstin tuaj në një mënyrë unike.

Mund t'ju ndihmojë të optimizoni përmbajtjen tuaj për SEO

Mund t'ju ndihmojë të kurseni kohë dhe para, pasi mjeti do të zvogëlojë nevojën për redaktim dhe korrigjim manual.

Si mund të na gjeni?

Humanizoni AI në internet

Konvertoni tekstin e AI në njerëzor

Konvertuesi falas i AI në tekst njerëzor

AI e pazbulueshme

Inteligjenca artificiale e pazbulueshme

Heqësi i zbulimit të AI

Gjuhët e mbështetura

Është në dispozicion në 104 gjuhë. Këtu është lista

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri English

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Afrikaans

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Albanian

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Amharic

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Arabic

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Armenian

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Azerbaijani

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Basque

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Belarusian

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Bengali

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Bosnian

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Bulgarian

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Catalan

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Cebuano

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Chichewa

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Chinese Simplified

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Chinese Traditional

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Corsican

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Croatian

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Czech

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Danish

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Dutch

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Esperanto

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Estonian

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Filipino

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Finnish

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri French

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Frisian

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Galician

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Georgian

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri German

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Greek

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Gujarati

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Haitian Creole

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Hausa

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Hawaiian

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Hebrew

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Hindi

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Hmong

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Hungarian

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Icelandic

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Igbo

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Indonesian

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Irish

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Italian

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Japanese

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Javanese

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Kannada

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Kazakh

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Khmer

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Korean

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Kurdish

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Kyrgyz

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Lao

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Latin

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Latvian

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Lithuanian

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Luxembourgish

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Macedonian

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Malagasy

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Malay

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Malayalam

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Maltese

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Maori

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Marathi

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Mongolian

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Myanmar

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Nepali

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Norwegian

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Pashto

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Persian

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Polish

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Portuguese

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Romanian

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Russian

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Samoan

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Scots Gaelic

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Serbian

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Sesotho

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Shona

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Sindhi

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Sinhala

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Slovak

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Slovenian

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Somali

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Spanish

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Sundanese

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Swahili

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Swedish

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Tajik

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Tamil

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Telugu

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Thai

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Turkish

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Ukrainian

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Urdu

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Uzbek

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Vietnamese

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Welsh

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Xhosa

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Yiddish

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Yoruba

Konvertuesi falas i tekstit Ai në njeri Zulu

Mjetet

Mjet humanizues

Kompania

Na kontaktoniPrivacy PolicyTerms and conditionsRefundable PolicyBlogjet

© Copyright 2024, All Rights Reserved