Konvertuesit më të mirë të AI në tekst njerëzor për shkrim autentik si njeriu

Konvertuesit e tekstit nga AI në Human janë risi të mahnitshme. Së pari, le të shqyrtojmë Pse?

Inteligjenca artificiale ka përmirësuar shumë aspekte të jetës njerëzore. Qoftë jeta personale apo ajo profesionale, ajo i ka ndihmuar shumë njerëzit. Por, kur bëhet fjalë për detyrat në internet, të tilla si blogimi, shkrimi i artikujve ose ndonjë shkrim tjetër i përmbajtjes, kërkimi i ndihmës nga AI mund të mos jetë aq i dobishëm. Ne e dimë se Google dhe shumë kompani të tjera dekurajojnë plotësisht shkrimin e AI dhe inkurajojnë krijimin e përmbajtjes me dorë.

Sigurisht, kjo mund të jetë e ethshme për shumë njerëz pasi të gjithë duan të shijojnë ekzistencën e Inteligjencës Artificiale pa u kapur nga përdorimi i Inteligjencës Artificiale.

Por ju e dini, çdo problem ka një zgjidhje. Ekzistojnë një numër i konvertuesve të AI në tekst njerëzor që mund t'ju ndihmojnë të ndryshoni përmbajtjen tuaj të AI në tekst humanist.


Pra, në këtë artikull do të diskutojmë disa konvertues të fuqishëm të AI në tekst njerëzor që mund t'i përdorni për të kthyer tekstin tuaj robotik në tekstin tuaj humanist.

Konvertuesi falas i AI në Human AI i pazbulueshëm

FREE AI TO HUMAN CONVERTER | UNDETECTABLE AI
 • Pro
 • Së pari, ky mjet ju jep një përmbajtje unike të krijuar që ju lejon të shmangni plagjiaturën dhe dyfishimin e përmbajtjes suaj.
 • Së dyti, mund t'ju ndihmojë të optimizoni përmbajtjen tuaj për SEO.
 • Në mënyrë të ngjashme, ai redukton modifikimin manual që ndonjëherë ju nevojitet për programe të tjera, duke kursyer kështu kohë dhe para.
 • Ai përmirëson kuptueshmërinë, qartësinë dhe lexueshmërinë e përmbajtjes suaj.
 • Për më tepër, ju jeni në gjendje të gjeneroni përmbajtje vetëm në gjuhën njerëzore ose të përziera njerëzore dhe AI.
 • Kundër
 • Por, Versioni Falas Kufiri maksimal prej 1000 fjalësh.
 • Po kështu, versioni falas përfshin Captcha
 • Gjithashtu, duhet të blini PRO për të përfituar të gjitha veçoritë

  Hidhini një sy këtij konvertuesit e tekstit nga AI në Human këtuhttps://www.aitohumanconverter.co/dhe kënaquni duke e përdorur atë.

GravityWrite

AI to Human Text Converter "GravityWrite"
 • Pro
 • Krijoni përmbajtje miqësore me SEO
 • Gjithashtu, prodhon përmbajtje pa plagjiaturë dhe tërheqëse
 • Shpejtësi e lartë e prodhimit të përmbajtjes
 • Është në dispozicion në 30+ gjuhë
 • Në mënyrë të ngjashme, Përmbani modele të ndryshme të përmbajtjes
 • Për më tepër, ai përmban gjenerator imazhi AI
 • Kundër
 • Sidoqoftë, renditja e përsëritur e mjeteve të caktuara të faqes në internet
 • Në mënyrë të ngjashme, versioni i paguar është i shtrenjtë

Bypass HIX

AI to Human Text Converter "HIX Bypass" 
 • Pro
 • Mjet i fuqishëm që është në gjendje të anashkalojë detektorët e AI.
 • Përveç kësaj, ai gjeneron përmbajtje pa plagjiaturë
 • Gjithashtu, ruan kuptimin dhe temën origjinale të përmbajtjes suaj
 • Dizajni i ndërfaqes është shumë i thjeshtë dhe i lehtë për t'u kuptuar
 • Përveç kësaj, 120+ mjete shkrimi të përshtatura
 • Gjithashtu, planet me pagesë janë plotësisht fleksibël, d.m.th., ju mund të zgjidhni të paguani më shumë dhe të merrni më shumë fjalë çdo muaj, ose më pak nëse doni të kurseni para.
 • Kundër
 • Por, informacione të fundme për integrimin me platforma dhe mjete të tjera.
 • Po kështu, Versioni Premium paguhet.
 • Megjithatë, aftësitë GPT-4 ofrohen vetëm në paketën premium, duke kufizuar veçoritë e përparuara në versionin falas.

Klodi i Antropikut

AI to Human Text Converter "Anthropic's Claude"
 • Pro
 • Mund të trajtojë kërkesa komplekse.
 • Prodhoni përmbajtje miqësore me SEO
 • Prodhoni përmbajtje sipas kërkesave tuaja.
 • Kundër
 • Aftësitë dhe atributet themelore mund të jenë sfiduese
 • Më pak efektiv se konvertuesit e tjerë të tekstit AI në Human
 • Ndonjëherë mund të mos anashkalojë detektorët e AI.

Shkrimtar i fshehtë

AI to Human Text Converter "Stealthwriter"
 • Pro
 • Mban përmbajtjen origjinale dhe ndalon plagjiaturën dhe përsëritjen e përmbajtjes.
 • Stealthwriter përmban një sërë aplikacionesh, nga marketingu i përmbajtjes tek menaxhimi i mediave sociale, fushatat e postës elektronike, shkrimi i kopjimit dhe madje edhe shkrimi fantazmë. Ai ofron ndihmë të vlefshme në anët e ndryshme të krijimit të përmbajtjes dixhitale.
 • Ruan kuptimin dhe temën origjinale të përmbajtjes suaj
 • Është shumë e thjeshtë dhe e lehtë për t'u kuptuar dizajni i ndërfaqes.
 • Mund të përdoret nga fillestarët pasi ka ndërfaqe shumë të thjeshtë dhe nuk kërkon shikimin e mësimeve.
 • Kundër
 • Mund të prodhojë përmbajtje me gabime dhe mospërputhje gramatikore.
 • Përdorimi i gabimeve të qëllimshme gramatikore për të imituar gabimin njerëzor, për të shmangur zbulimin nga AI, ngre pyetje etike. Ai sugjeron që fshehja nga AI është më e rëndësishme sesa prodhimi i përmbajtjes së saktë.
 • Do të të duhet të blesh versionin PREMIUM për të pasur akses në të gjitha veçoritë dhe përdorimin e pakufizuar.

Quillbot

AI to Human Text Converter "QuillBot"
 • Pro
 • Quillbot ofrohet me një parafrazues, një kontrollues plagjiaturë, një përmbledhës, një gjenerues citatesh, një kontrollues gramatikor dhe një përkthyes – të gjitha në një vend.
 • E thjeshtë për t'u përdorur dhe ka një ndërfaqe të kuptueshme.
 • Edhe versioni PRO i këtij softueri nuk është aq i shtrenjtë, pra është i përballueshëm.
 • Quillbot është i disponueshëm si një shtesë e Chrome. Për më tepër, ai është gjithashtu i disponueshëm për MS Word, Edge dhe macOS
 • Kundër
 • Për të prodhuar tekst kontekstual natyral, do t'ju duhet të ndryshoni disa tekste manualisht
 • Ofroni vetëm dy mënyra shkrimi falas
 • Versioni premium ju lejon të rritni kufirin e fjalëve që do të konvertohen, por megjithatë ai kufizon numrin e faqeve që mund të kontrollohen për plagjiaturë. Versioni premium ju lejon të kontrolloni vetëm 20 faqe në muaj për plagjiaturë.

AI e pazbulueshme

"UNDETECTABLE AI"
 • Pro
 • Mjet shumë efektiv që mund të anashkalojë detektorët e AI.
 • Ky softuer mund të prodhojë përmbajtje në gjuhë dhe stile të ndryshme.
 • Ju mund ta drejtoni atë për të gjeneruar përmbajtjen tuaj në përputhje me rrethanat
 • Ju mund të personalizoni tonin, stilin dhe formatin e përmbajtjes me të.
 • Në përgjithësi, përpunim i shpejtë dhe i shpejtë
 • Teksti i krijuar është shumë unik dhe duket origjinal.
 • Kundër
 • Por, përmbajtja e daljes mund të ndryshojë nga origjinali
 • Po kështu, prodhimi mund të përmbajë stile, format dhe përmbajtje të panevojshme
 • Gjithashtu, mund të përfshihen pasaktësitë që duhet të korrigjohen me dorë.

Shkruani Human

"WriteHuman"
 • Pro
 • Për fat të mirë, ndërfaqja është shumë e thjeshtë dhe e lehtë për t'u kuptuar.
 • Prodhon përmbajtje pa plagjiaturë dhe AI.
 • Gjithashtu, mund të anashkalojë detektorin AI në mënyrë shumë efektive
 • Në mënyrë të ngjashme, gjenerimi i përmbajtjes së shkruar si thjesht njerëzore
 • Në të vërtetë, përmbajtja dalëse është autentike dhe e bazuar në origjinal.
 • Kundër
 • Megjithatë, jo të gjitha veçoritë janë falas dhe të gjitha veçoritë kanë nevojë për një version Premium.
 • Po kështu, nuk ju lejon të personalizoni përmbajtjen e krijuar
 • Plus, përmbajtja mund të përfshijë disa pasiguri dhe pasaktësi

Humanizoni tekstin e AI

"Humanize AI Text"
 • Pro
 • Konvertuesi falas i AI në tekst njerëzor
 • Për më tepër, përmirëson produktivitetin, duke ju ndihmuar të punoni më shpejt dhe më zgjuar.
 • Gjeneron përmbajtje shumë të sakta dhe autentike
 • Ndërfaqja është shumë e thjeshtë dhe e kuptueshme.
 • Asnjë kufizim gjuhësor. Mund të shkojë me çdo gjuhë.
 • Gjithashtu, nuk nevojitet hyrje dhe krijimi i një llogarie.
 • Në mënyrë të ngjashme, nuk ka nevojë të paguani për ta përdorur atë.
 • Kundër
 • Mund të përfshijë ose jo gabime dhe gabime.
 • Ndonjëherë, mund të mos jetë në gjendje të anashkalojë detektorin e AI.

CudekAI

"Cudek AI"
 • Pro
 • Mjet më i zgjuar për anashkalimin e detektorëve të AI.
 • Përveç kësaj, gjeneron përmbajtje pa plagjiaturë
 • Ruan kuptimin dhe temën origjinale të përmbajtjes suaj
 • Gjithashtu, ndërfaqe shumë e thjeshtë dhe miqësore për përdoruesit
 • Mjete të ndryshme për përmbajtje akademike dhe shkrimore
 • Plus, lejon shumicën e veçorive në versionin falas
 • Kundër
 • Por, të gjitha veçoritë kanë nevojë për një version Premium për t'u blerë.
 • Versioni Falas lejon vetëm 1000 fjalë për t'u humanizuar.
 • Plus, mund të kërkojë disa ndryshime manuale në përmbajtjen e krijuar

konkluzioni

Këta janë disa nga konvertuesit më të njohur dhe të famshëm të AI në tekst njerëzor që mund t'i përdorni për gjenerimin e përmbajtjes. Duhet të zgjidhni atë që i përshtatet më mirë nevojave tuaja  dhe të filloni të prodhoni përmbajtjen tuaj që nuk mund të zbulohet nga AI. Paç fat!

Mjetet

Mjet humanizues

Kompania

Na kontaktoniPrivacy PolicyTerms and conditionsRefundable PolicyBlogjet

© Copyright 2024, All Rights Reserved